apartmani crna gora
Lista želja (0)
Početna
Rent a car Crna Gora
Avio karte
Rent a Yach Crna Gora
Turističke informacije
Apartmani Crna Gora
Čuvajte se skrivenih troškova na putovanju

Skriveni troškovi na putovanju mogu Vas iznenaditi!!

Preskupa Wi-Fi konekcija, takse za odlazak iz zemlje… Mo...više »

Tivat - Vrmac pješačke staze TIVAT AKTIVNI ODMOR

Tivat aktivni odmor

Raj koji Vam pruža predivne staze za pješačenje kroz ljepote netaknute prirode, u kome Vaši koraci ostavljajući tragove lagano šume i stvar...više »

Otkazani štrajkovi u Lufthansi

Zaposleni u nemačkoj aviokompaniji Lufthansa odustali su od štrajka narednih dana i nastaviće pregovore s kompanijom.

Sindikat UFO saopštio j...više »

KOTOR NOVA GODINA 2016 doček Nova Godina 2016 KOTOR. Ako volite rokenrol, onda je Kotor pravo mjesto za vas za doček Nove Godine 2016.

Kotor Nova Godina 2016 DOČEK NOVE 2016 - KOTOR

Prisustvo koncertima će biti besplatno, a doček organizuju Turistička organizacija Kotor i Opština Kotor. Organizatori su najavili da će usko...više »

Jato delfina u posjeti Bokokotorskom zalivu !!

Bokakotorski zaliv dobio je novog Jocu. I to ne jednog, nego mnogo njih! Jato delfina iskakalo je juče iz bokeljskog mora. Turisti su se oduševili, a što se Bokelja tiče... videćemo. Ako ne budu cepali ribarske m...više »

Palastura i ježeva u Bokokotorskom zalivu sve više

U Bokokotorskom zalivu posljednjih godina je primjetan veći broj morskih ježeva i palastura koje mještani dovode u direktnu vezu sa čistijom vodom zaliva.

...više »

CRNA GORA - PRISTUP MORU NE SMIJE DA BUDE OGRANIČEN

„Zakonom o morskom dobru je predviđeno da obala pripada svima, u državnoj je imovini i nijedan dio obale ne bi smio da bude ograničen za pristup građanima“ – rekla je Radio Kotoru pi-ar „Morskog dobra“ J...više »

CETINJE - Lipska pećina se otvara za 7 dana

Lipska pećina, koju su u proteklom periodu Prijestonica Cetinje i “Lipska pećina“ d.o.o. valorizovali u svrhu turističkih posjeta, sa radom će početi za sedam dana.

“Radovi u pećini su završeni, te ...više »

Zdravstveni turizam u Crnoj Gori ULCINJ - ženska plaža

Zdravstveni turizam, Crna Gora ULCINJ - ženska plaža

Ulcinj sa svojim izuzetnim prirodn...više »

TIVAT, AKTIVAN ODMOR - Žičara za skijanje na vodi

U saradnji HTP “Mimoza” i “Aqua Ski” kluba, ljubitelja skijanja na vodi, realizovan je projekat pod radnim nazivom “Action Beach”, koji za cilj ima oživljavanje prostora za idealno mesto za zaljubljenike ...više »

AKTIVAN ODMOR - Pješačka staza od uvale Pržna do Bigove

Staza dužine 12 kilometara vodi od jedne od najljepših uvala na Crnogorskom primorju – Pržne u Krtolima, obalom kroz netaknutu prirodu do Bigove, pa dijelom starim autsrougarskim putem do tvrđave Grabovac, spuš...više »

The Prodigy - JAZ - SEA DANCE FESTIVAL

Najtraženiji i najznačajniji svetski elektronski sastav The Prodigy, u sredu 15. jula nastupiće na Jazu i uveličaće ovogodišnju proslavu osvajanja istorijske titule Najbo...više »

Risanski kameni akord - Pavle K. Popović

Uz zvuke risanske romanse "osam tamburaša" čiju je muziku napisao rišnjanin Milorad-Minja Vučetić dato nam je za trenutak da čujemo glasove u vasioni...više »

UNWTO Konferencija Hotel Splendid, Bečići, od 22. – 24. juna

Hotel Splendid, Bečići, od 22. – 24. juna

Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Svjetska turistička organizacija (UNWTO) organizovaće II Konferenciju ...više »

Rimski mozaici u Risnu - Risan je najstariji grad u Bokokotorskom zalivu

Risan je najstariji grad u Bokokotorskom zalivu. Datira čak iz 3. veka prije nove ere. Risan je bio glavni grad Ilirske kraljice Teute, središte pomorstva, zanatstva i trgovine ilirske ...više »

TI­VAT - Ak­ci­ja ti­vat­ske Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je pod na­zi­vom „Tu­ri­stič­ki cvi­jet”

TI­VAT - Ak­ci­ja ti­vat­ske Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je pod na­zi­vom „Tu­ri­stič­ki cvi­jet” za­vr­še­na je sve­ča­nom do­dje­lom na­gra­da u re­sto­ra­nu „Mer­lin” na...više »

CRNA GORA - O KVALITETU MORSKE VODE U BUDUĆE I POMOĆU APLIKACIJE

Na osnovu rezultata treće analize uzoraka morske vode...više »

KOTOR NASLJEĐE UNIVERZALNIH VRIJEDNOSTI

Po procjeni Ujedinjenih nacija, Kotor je jedno od 830 mjesta na planeti čije vrijednosti pripadaju cijelom čovječanstvu. Zbog jedinstvene mješavine različitih kulturnih uticaja i...više »

Ministarstvo turizma

Ministarstvo turizma i održivog razvoja nema najave da će Katari Diar odustati od investicije na Plavim horizontima, saopštili su iz tog resora.

Oni su re...više »

Hotel Regent na listi najboljih

Hotel Regent Porto Montenegro uvršten je među najbolje hotele na svijetu u britanskom izdanju prestižnog lifestyle i travel magazina, "Conde Nast Traveller", saopštili su danas iz hotela Regent Porto Montenegro. H...više »

Uplovljavanjem njemačkog kruzera FTI Berlin dužine 140 metara danas u 11 sati u Kotoru počinje ovogodišnja glavna nautička sezona a završava se 2. decembra, brodom Costa Mediterane 293 metra.

"Putnicima i posadi broda koji plovi pod malteškom zastavom, na rivi će biti priredjena svečana dobrodošlica uz razmjenjivanje plaketa, priganice i med i nastup Gradske muzike, rekao je u našem programu Vasilije Kusovac, izvršni direktor Luke Kotor.

Prema najavi iz A.D. Luka Kotor, u toku ovog mjeseca uploviće i brodovi: Viking Star, Seabourn Sojourn, Le Lyrial, Oceana, Zuiderdam, Norwegian Jade, MSC Musica, Mein Schiff 3, Silver Cloud i Silver Wind "Ukupan broj brodova koji će pristati i vezati se u Luci Kotor, ove godine je 420 sa preko 420. 000 putnika, što predstavlja 20 posto više brodova i oko 40 posto više turista, što je značajan porast. I sa jahti očekujemo još 10.000 putnika kao i povećanje broja jahti, jer imamo pogodnosti koje crnogorsko zakonodavstvo pruža u oblasti čartera jahti i nautičkog turizma.

Zadržali smo iste kompanije za saradnju a ove godine sa nama je i nova kompanija Aida koja će imati promotivno putovanje sa njemačkim turistima.

Italijanska kompanija MSC umjesto prošlogodišnjih 18 dolazaka brodova povećava na 33, kao i nekoliko desetina novih dolazaka brodova kompanije Costa, što bitno utiče na povećanje broja dolazaka kruzera i turista u Kotor.

„Luka Kotor, nekad i danas" – naziv je izložbe fotografija grupe autora koja će danas obilježiti početak kruzing sezone. Njeno otvaranje je zakazano za 19 sati u Galeriji solidarnosti u Starom gradu a organizatori su Opštinska javna ustanova Muzeji, Galerija solidarnosti i Luka Kotor".

©Sva prava zadržana. 2021. AccommodationInMontenegro.com |