apartmani crna gora
Lista želja (0)
Početna
Rent a car Crna Gora
Avio karte
Rent a Yach Crna Gora
Turističke informacije
Apartmani Crna Gora
The Prodigy - JAZ - SEA DANCE FESTIVAL

Najtraženiji i najznačajniji svetski elektronski sastav The Prodigy, u sredu 15. jula nastupiće na Jazu i uveličaće ovogodišnju proslavu osvajanja istorijske titule Najboljeg evropskog festivala za Sea  Dance! Premijerni nastup je ujedno i svjetska ekskluziva za Crnu Goru, jer će The Prodigy u okviru svetske turneje povodom promocije novog albuma svirati samo na odabranim, najvećim evropskim i svetskim festivalima.

The Prodigy čine Liam Howlett, Keith Flint i Maxim. Još na samom početku karijere, članovi sastava Prodigy nižu uspehe. Numera „Charly“ našla se među prva tri najslušanija singla u Velikoj Britaniji, što je bilo odlična uvertira pred objavu debi izdanja „Experience“ koji je naišao na sjajan prijem kod publike i popeo se prvih deset najboljih u Britaniji. Ovaj album bendu donosi i prvi zlatni tiraž.

Singl "Firestarter" koji se našao na narednom izdanju "The Fat of the Land" (1997.) postaje globalni hit, i pozicionira bend i inostranom tržištu. Novi album nadmašuje uspjeh prethodnog i pored britanske, osvaja i prvo mesto američke liste najboljih albuma. Ovo je bio istorijski uspeh, koji je učinio da Prodigy postane jedna od najtraženijih muzičkih atrakcija. Dodatni uspeh postigli su sa kultnom numerom i euforičnim hitom „Smack My Bitch Up“ u kojem se izmenjuju semplovani stihovi repera Kool Keitha sa elegičnim vokalom Shahin Badar.

Iz godine u godinu, bend je uspeo da zadrži ostvaren uspeh, obori nove rekorde, pomeri granice muzičkog žanra, i obezbedi sebi status neprikosnovenog benda na svetskoj muzičkoj sceni. Vreme je za prvi, istorijski nastup u Crnoj Gori, za nove rekorde u istoriji Budve i nezaboravne anegdote za bend i publiku!


Privatni smeštaj na ovoj lokaciji APARTMANI JAZ, BUDVA

Uplovljavanjem njemačkog kruzera FTI Berlin dužine 140 metara danas u 11 sati u Kotoru počinje ovogodišnja glavna nautička sezona a završava se 2. decembra, brodom Costa Mediterane 293 metra.

"Putnicima i posadi broda koji plovi pod malteškom zastavom, na rivi će biti priredjena svečana dobrodošlica uz razmjenjivanje plaketa, priganice i med i nastup Gradske muzike, rekao je u našem programu Vasilije Kusovac, izvršni direktor Luke Kotor.

Prema najavi iz A.D. Luka Kotor, u toku ovog mjeseca uploviće i brodovi: Viking Star, Seabourn Sojourn, Le Lyrial, Oceana, Zuiderdam, Norwegian Jade, MSC Musica, Mein Schiff 3, Silver Cloud i Silver Wind "Ukupan broj brodova koji će pristati i vezati se u Luci Kotor, ove godine je 420 sa preko 420. 000 putnika, što predstavlja 20 posto više brodova i oko 40 posto više turista, što je značajan porast. I sa jahti očekujemo još 10.000 putnika kao i povećanje broja jahti, jer imamo pogodnosti koje crnogorsko zakonodavstvo pruža u oblasti čartera jahti i nautičkog turizma.

Zadržali smo iste kompanije za saradnju a ove godine sa nama je i nova kompanija Aida koja će imati promotivno putovanje sa njemačkim turistima.

Italijanska kompanija MSC umjesto prošlogodišnjih 18 dolazaka brodova povećava na 33, kao i nekoliko desetina novih dolazaka brodova kompanije Costa, što bitno utiče na povećanje broja dolazaka kruzera i turista u Kotor.

„Luka Kotor, nekad i danas" – naziv je izložbe fotografija grupe autora koja će danas obilježiti početak kruzing sezone. Njeno otvaranje je zakazano za 19 sati u Galeriji solidarnosti u Starom gradu a organizatori su Opštinska javna ustanova Muzeji, Galerija solidarnosti i Luka Kotor".

©Sva prava zadržana. 2021. AccommodationInMontenegro.com |